Blusgasinstallatie

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van brandpreventiesystemen. Denk daarbij aan sprinklerinstallaties, watermist- en gasblussingsystemen.

Gasblussingsystemen worden vaak toegepast in data-, computer- en servercentra. Waterschade zou hier catastrofale gevolgen hebben. Door gasblussing wordt de zuurstof in de ruimte verdrongen waardoor het vuur snel dooft.

Sprinklerinstallatie

Eén van de meest toegepaste brandpreventiesystemen is nog steeds de sprinklerinstallatie. Deze automatische installaties behoren tot de basisbehoefte van bedrijfsruimtes en kantoren. Voor het installeren van deze systemen hebben wij vakbekwame sprinklerinstallateurs in dienst.

Luchtbevochtiging

Veel gebouwen zijn luchtdicht gebouwd. Een goede luchtvochtigheid is daarom erg belangrijk voor het werkcomfort en de technische toepassing van materiaal.

Een te hoge of te lage luchtvochtigheid is namelijk niet prettig in kantoorruimtes, maar ook niet in drukkerijen waar papier wordt verwerkt. Wij zijn expert in het installeren van luchtbevochtigingssystemen en worden inmiddels ook in het buitenland gevraagd om onze expertise te delen.

Luchttechniek

Voor het installeren van luchtkanalen en luchttechnische systemen ten behoeve van utiliteitsbouw en industrie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij werken zowel op regiebasis als op het aannemen van complete projecten.

Verkeerstechniek

DBG Montage B.V. plaatst zogeheten DRIP’s lang de wegen. Dit zijn Dynamische Route InformatiePanelen. Hierop wordt verkeersinformatie getoond, speciale reistijden of bijvoorbeeld parkeerverwijzing. Deze panelen worden aangestuurd via eigen software of via verkeerscentrales.

De zichtbaarheid van deze DRIP’s zijn optimaal. Dit komt door de toepassing van hoogwaardige leds met unieke voorzetoptieken. Zo verlagen we het stroomverbruik en de onderhoudkosten.

Contactgegevens

Den Boon Group Montage B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 - 692 137
montage@denboongroup.nl

Copyright © Den Boon Group B.V. 2024 | DBG Montage B.V. is onderdeel van Den Boon Group