SNEL EN PROFESSIONEEL KITWERK?

KITWERK OP MAAT

Den Boon Kitwerken verzorgt de volledige kit-afwerking in bouw- en infraprojecten. Wij zijn een volwaardig kitapplicatiebedrijf dat voor opdrachtgevers in de bouw en industrie haar diensten inzet.

Door onze kwaliteiten en flexibele instelling zijn wij landelijk inzetbaar voor grote en kleine (nieuwbouw)projecten. Denk daarbij aan het afkitten van badkamers, keukens en constructiekitwerk (dilatatievoegen in metselwerk en gevelelementen) en dergelijke. Maar ook in galerij(brug)voegen, olie- en chemicaliënbestendig afdichten en infraprojecten hebben wij jarenlange ervaring.

Klik op de buttons voor meer informatie.

KENNISMAKEN MET KITWERKEN

Chris Hendrikse, bedrijfsleider Den Boon Kitwerken 

“Den Boon Kitwerken verzorgt in bouw- en infraprojecten de volledige kitafwerking. Door onze kwaliteiten en flexibele instelling zijn wij landelijk inzetbaar voor grote en kleine (nieuwbouw)projecten.

Wij werken hoofdzakelijk met afdichtingskitten en lijmen van het Duitse A-merk Otto-Chemie, dat we halen bij Ottoseal Pro. Zo kunnen wij kwaliteit en garantie waarborgen. Uiteraard kunnen wij ook alle andere merken en types leveren en aanbrengen als u dat wenst.

Onze vakmensen beschikken over alle benodigdheden om het werk op locatie snel en effectief uit te voeren.”

RECENTE PROJECTEN

[efb_feed fanpage_id="denboongroupkitwerken" type="page" words_limit="25" post_limit="5" skin_id="217" cache_unit="1" cache_duration="days" live_stream_only="0" load_more="0" links_new_tab="1" show_like_box="0"]

VRAGEN / OFFERTE?

13 + 14 =

WIJ WERKEN VOOR

REFERENTIES

Den Boon Group Kitwerken heeft voor ons een badkamer aan elkaar gekit. Het is geweldig wat een werk deze mannen voor elkaar hebben gekregen in zo een korte tijd. Ik ga volgende keer weer Chris bellen!

Jo met de banjo

Banjist, Banjo & Co

Wat zijn Chris en Neil geweldige mensen. Toen ik ze belde voor een spoedklus zeiden zij toe om dit direct te regelen. En zo geschiedde. Echte topkerels, ik raad ze bij elke andere hoofdaannemer aan.

Mien met de bandoline

Bandolinist, Bandoline & Zn.

Een goede partij voor je kitklussen. Ze zijn niet ontzettend goedkoop, maar dan krijg je ook kwaliteit. Zeker de brugvoegen waren erg netjes gerealiseerd. Bedankt, mannen!

Kaatje

Mondharmonicist, Nederlands Philharmonisch Orkest

Contactgegevens

Den Boon Group Kitwerken B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 – 692 015
info@denboongroup.nl

Copyright © DBG Kitwerken B.V. 2021 | DBG Kitwerken B.V. is een onderdeel van Den Boon Group